Zoek je iets specifiek ?

Gepersonaliseerde tassen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 266 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 266 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Money money money, it’s so funny... zeker als je het in een portefeuille kan steken waar je naam op staat of waar een foto van je geliefde of je gezin op is gedrukt!

Schooltassen raak je als kind gemakkelijk kwijt. Alle kinderen leggen hun boekentassen bij elkaar als ze gaan spelen op de speelplaats en daarna vind je je schooltas niet meer terug. Vervelend toch?

Wel, dit probleem wordt gemakkelijk uit de wereld met deze boekentassen, rugzakken en schoudertassen waarop je je naam en/of een print op kunt laten drukken! Nu zal je je schooltas niet meer gemakkelijk kwijt geraken!

Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor sporttassen en strandtassen, maar geen nood, ook daaraan heeft Gepersonaliseerdecadeaus.be aan gedacht! Het assortiment van sporttassen en strandtassen dat we jullie aanbieden is beschikbaar in alle mogelijke kleuren en maten, voorzien van je eigen naam om te personaliseren!

Toilet- en verzorgingstassen zijn heel persoonlijke items, dus waarom zou je geen toilettas of verzorgingstas willen waar je naam op prijkt? Bovendien zijn onze tassen voorzien van een stevige kwaliteit en een mooie afwerking!