Zoek je iets specifiek ?

Gepersonaliseerde kinderboeken

Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 357 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 357 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

(Voor)lezen is van alle tijden en is nog steeds een geliefkoosd momentje van jouw kind voor het slapen gaan. Wat is er dan cooler dan een gepersonaliseerd boekje waarin zoon- of dochterlief het hoofdpersonage spelen? Jij geeft enkele gegevens zoals de naam in, en daarna is het boekje klaar om bedrukt te worden! Bovendien kan je kiezen uit een een brede waaier van verschillende, leuke verhaaltjes. Deze unieke kinderboekjes zijn een origineel cadeautje waar je je leven lang nog aan zal terug denken!

Een ander leuk geschenk dat je kan kopen zijn onze gepersonaliseerde crèche/oppasboekjes met naam, beschikbaar in roze en blauw. Daarin kunnen oppassers schrijven over het gedrag van jouw kind op de crèche. Heel erg leuke boekjes om voor later te bewaren!

In dezelfde stijl als het crècheboekje hebben wij ook een vriendenboekje en een dagboek in ons gamma. Ideaal om mee naar school te nemen of om al de gedachten in op te schrijven! Voor de ouders die al hun afspraken willen opschrijven, hebben we dan weer een agenda in petto, die je kan personaliseren met eigen foto, logo of tekst.

Wil je een cadeautje kopen voor iemand die graag (poëzie) schrijft of tekent, dan hebben wij voor jou schrijfmappen, tekenboekjes en poëziealbums in de aanbieding, allen te personaliseren!