Zoek je iets specifiek ?

Gepersonaliseerde kinderkleding

Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 288 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 288 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Welke ouder wilt er nu niet dat zijn kind er mooi gekleed bijloopt? En welk kind houdt er nu niet van om met een coole, unieke t-shirt of trui rond te lopen?

Is jouw kind een echte voetbalfan? Dan zal je hem zeker een plezier doen met een gepersonaliseerd voetbaltruitje! Ideaal om op het EK mee te showen! (Beschikbare landen: België, Nederland, Brazilië, Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië & Duitsland) Uiteraard hebben wij ook een groot aantal normale t-shirts beschikbaar, verkrijgbaar voor jongens en meisjes, in alle mogelijke kleuren, lange en korte mouwen, tot maat Small! Deze zijn natuurlijk ook te personaliseren met naam en/of print.

Vanzelfsprekend verkopen wij ook andere kledingstukken voor jouw kids: kindersweaters voor als het wat kouder is, kinderjassen voor als het regent, kinderbroeken, kinderjurken voor jouw kleine prinses, pyjama's voor wanneer het bedtijd is (onesies, pyjamapakjes en gewone pyjama's), mutsen, sjalen en petten voor als de winter uitbreekt of de zon in de ogen schijnt én natuurlijk ook sokken voor warme voetjes :-)

Tot slot bieden wij ook gepersonaliseerde fluo veiligheidshesjes aan, want de veiligheid van uw kind is natuurlijk het belangrijkste!