Zoek je iets specifiek ?

Gepersonaliseerde geboorteaankondigingen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

12 per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Mensen die net ontdekt hebben dat zij ouders zullen worden zijn altijd door het dolle heen. Het geluk overvalt hen en de weken genieten zij samen van dit ‘geheimpje’. Dat geluk wil je na een tijdje natuurlijk delen met je familie en vrienden, en liefst op een zo origineel mogelijke manier.

Wil jij de toekomstige oma’s, opa’s, tantes, nonkels, meter en peter een stralende glimlach bezorgen, overweeg dan zeker om speciaal voor hen een leuk t-shit te laten bedrukken. ‘Ik word opa!’, ‘Wil jij meter worden?’ zijn slechts enkele van de formuleringen om je familie en vrienden een gat in de lucht te doen springen van blijdschap!

Nadat de kleine koter geboren is, mag natuurlijk heel de wereld meegenieten van jullie mirakeltje. De geboorteaankondiging is een leuk moment en wij willen jullie daarbij helpen.

Zo kan je bij ons erg mooie spandoeken kopen om de geboorte aan te kondigen. Je kan uit spandoeken kiezen met een leuk design of je kan ook een spandoek laten maken met de foto van jullie pasgeboren baby’tje. Je kan ook tafelkleed of bordjes kopen waarop staat ‘Hoera een jongen’ of ‘Hoera een meisje’.

Wil je het liefst iets subtieler aanpakken, dan kan je ook nog een 3D ooievaar kopen!